07 de desembre 2006

Comunicat oficial

El Bou de Reus comunica oficialment que el dissabte 9 de desembre no participarà a la cercavila de les festes de barri de la Concepció. Aquest fet està motivat perquè el Bou de Reus ha tingut primera notícia d’aquesta actuació aquest mateix matí del dijous 7 de desembre i perquè una de les nostres portadores ha vist el programa de mà d’aquestes festes, ja que ningú abans ens ha comunicat que contractaven el Bou de Reus per a aquest acte.

La Regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus va temptejar algun soci del Bou de Reus per a aquesta actuació, però en cap moment es va tancar l’actuació, ni va haver-hi cap mena d’acord amb cap soci, ni tampoc aquestes converses es van traslladar a la Junta Directiva.

La nostra sorpresa ha estat veure com al programa oficial de les festes de barri del barri de la Concepció hi figura la nostra actuació. Ens hem posat en contacte amb la presidenta de l’Associació de Veïns per a aclarir l’assumpte i ens ha comentat que aquest acte l’havien programat a instàncies de la citada regidoria.

El Bou de Reus vol comunicar que lamenta aquest fet i el greuge que involuntàriament pugui patir l’AV de la Concepció i els veïns d’aquest barri, donades les circumstàncies, el Bou actuaria gratuïtament si tingués temps de reunir efectius humans per a fer una cercavila, però a dos dies vista de l’actuació, i en circumstàncies de pont festiu com en el que ens trobem, veiem materialment impossible actuar.

Finalment, volem lamentar que el nom del Bou de Reus s’hagi vist involucrat en aquest tipus de malentesos. Pot ser que el Bou sigui jove i impulsiu, però mai no faria res que perjudiqués a una altra entitat que treballa per la ciutat.

El Bou de Reus,

Associació Cultural i Cívica el Bou de Reus

1 comentari:

Bou ha dit...

L'Ajuntament anuncia una actuació del Bou de Reus sense contractar-lo

M. RODRÍGUEZ. El Punt. Reus

Tot i que el programa de festes del barri de la Puríssima Concepció anuncia una cercavila del Bou de Reus per demà, finalment no es farà. Ahir, a través d'un comunicat, els portadors del Bou es mostraven sorpresos d'haver-se vist en el programa: «Sense que ningú ens hagi avisat que ens contractaven per a aquest acte.» Segons el mateix escrit, «la regidoria de Relacions Cíviques va temptejar algun soci del Bou per a aquesta actuació, però en cap moment es va tancar res, ni va haver-hi cap mena d'acord».

L'associació cultural «lamenta aquest fet i el greuge que involuntàriament pugui patir l'AV de la Concepció i els veïns d'aquest barri». També afirma: «Donades les circumstàncies, el Bou actuaria gratuïtament si tingués temps de reunir efectius humans per fer una cercavila, però amb tan poc temps i estant al mig d'un pont festiu veiem materialment impossible actuar.»

La presidenta de l'Associació de Veïns, Carmela Sedó, també lamentava aquest fet i assegurava que aquesta qüestió el portaven des de la regidoria de Relacions Cíviques.

Les festes van començar ahir amb el pregó de Josep Maria Fargas i s'allargaran tot el cap de setmana.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2186181