18 de gener 2011

Inaugurem el nou Casal


Desprès de molts esforços, de recollir voluntats diverses, de miler d'hores de treball en els darrers anys, per fi podem dir que inaugurem la nova seu del Casal Despertaferro! de Reus.

El nou local, de 3 plantes i planta baixa, on hi ha la Taverna Despertaferro!, seràn sens dubte l'espai de llibertat que portem anys proposant i necessitant en aquesta ciutat, autogestionat, combatiu, obert, autosuficient i que en definitiva representi la consolidació i expansió del nostre projecte de canvi social i nacional.

L'acte d'inauguració es farà el proper dissabte 5 de febrer al carrer Martí Napolità, 7 de Reus.

A les 12 farem una cercavila des del Casal vell al carrer Sant Elies, fins al nou. A la una del mig dia es farà la rebuda dels padrins i padrines, l'acte institucional i a 2/4 de tres el dinar popular.

Seguidament i durant tot el dia es faran actuacions musicals amb Josep Romeu i Blackstar Crew, jocs per a totes les edats, visita de la seu i més sorpreses que es desvetllaran el mateix dia.

Hi esteu tots i totes convidats, tant els ganxets i ganxetes, així com tota la gent del Camp i de la resta dels Països Catalans!