20 d’octubre 2011

Projecte de micromecenatge per la sala d'actes del Casal en marxa!

Atenció! Posem en marxa el comptador. Des d'avui tenim 40 dies per aconseguir els 4.700€ necessaris per portar a terme les obres de la sala d'actes del Casal.

Des d'avui ja tenim en marxa el projecte de crowdfunding (micromecenatge) amb la plataforma Verkami que ha de permetre que moltes petites (i no tan petites) aportacions econòmiques permetin fer realitat les obres del primer pis.

QUÈ VOLEM FER?
Aquest projecte de micromecenatge busca poder finançar aquesta inversió per a la segona planta: Una sala diàfana i multifuncional de prop de 80 m2 per poder-hi portar a terme activitats i cursos de tot tipus. Actualment els cursos estables programats per aquest curs són entre altres: Tast de vins, Dansa del ventre, Ioga, Malabars, Capoeira, Nutrició, així com molts actes puntuals que es realitzaran a aquest espai (xerrades i presentacions de llibres, assemblees de col·lectius, etc.).


El Casal Despertaferro ha inaugurat aquest any 2011 un edifici de 4 pisos al cor de la ciutat de Reus, després de molts anys de treballar en el projecte, d'estalviar molts diners i de buscar fórmules de finançament. L'ajuda de l'entitat de Banca Ètica COOP 57 i l'aportació desinteressada de molts padrins i padrines ha estat clau per poder tirar endavant la iniciativa. La primera fase del projecte doncs ja ha vist la llum i ja estan totalment enllestits i en marxa tant els baixos, que allotgen la Taverna Despertaferro com la primera planta, que conté la cuina i les sales de reunions. Les dues plantes superiors estan fetes pel que fa a l'estructura, tancaments, etc, però els grans costos del gobal de l'obra no ens han permès encara ellestir els acabats interiors (enrajolat, enguixat, instal·lació elèctrica i il·luminació).